De ervaring van Esther

Voedingsassistent

“Ik heb een erg leuke en afwisselende baan in een leuk team. Niet voor niets werk ik al meer dan 30 jaar bij Zuiderhout!”

In 1989 ben ik als weekendhulp in de afwas binnengekomen bij – toen nog – Bejaardencentrum Zuiderhout. Sinds 1991 heb ik een vast dienstverband. Nog steeds naar volle tevredenheid.

Ik werk als voedingsassistent. Dat betekent dat ik verantwoordelijk ben voor de voedingsadministratie en dat ik met de Rijdende Winkel langs bewoners ga. Ook help ik mee met het banddraaien, de afwas en het bereiden van nagerechten.

Zelfstandige keuken

Wat Park Zuiderhout bijzonder maakt? Onze eigen, zelfstandige keuken. Dat zie je niet vaak meer! Iedere dag bereiden we met ons team zo’n 300 maaltijden van een hoog niveau. En ik wil ook niet de goede zorgen en grote betrokkenheid naar de bewoners van Park Zuiderhout vergeten. Dat vind ik ook bijzonder aan onze organisatie.

Niet voor niets al 30 jaar in dienst

Ik vind dat ik een erg leuke en afwisselende baan heb binnen een leuk team met veel dankbaarheid, interesse en waardering van de bewoners. Dat geeft een erg goed gevoel. Het is niet voor niets dat ik al meer dan 30 jaar hier werkzaam ben!

Vier het leven en vier je werk betekent voor mij:

Veel plezier in je werk draagt eraan bij je leven compleet te maken.