Levenskunst Zuiderhout

Het culturele jaarprogramma van Park Zuiderhout

Sinds 2005 heeft Park Zuiderhout een eigen cultureel jaarprogramma: Levenskunst Zuiderhout. Levenskunst Zuiderhout zet zich met lezingen in voor spirituele ontwikkeling en bewustwording.

Cultureel geïnteresseerden, woonachtig in Park Zuiderhout en daarbuiten, kunnen zo’n negen keer per jaar een bijeenkomst bijwonen. Deze worden druk bezocht en vinden meestal plaats op maandagavond. U bent van harte welkom! Aanmelden is niet nodig. 

Najaarsprogramma 2023

Dit najaar heeft de programmaraad van Levenskunst Zuiderhout weer een afwisselend programma samengesteld:
Maandag 25 september: Peter van Assche: Heldhaftige pogingen om vanaf nul te beginnen. 
Maandag 30 oktober: Myrthe Bruinzeel: Is er leven na de dood?
Maandag 27 november: Lans Bovenberg: Nieuwe, menswaardige economie.

Meer informatie vindt u hier in de flyer met het najaarsprogramma van 2023. 

Kosten

Entree bedraag €5,- per persoon inclusief koffie of thee. 

Daghap

Voorafgaand aan de lezingen op maandag kunt u vanaf 18.00 uur een hapje eten in het Grand Café van Park Zuiderhout. Zo maakt u van uw avond Levenskunst een compleet avondje uit. De daghap - vers bereid door ons gastronomisch team - bestaat uit een hoofdgerecht en een voor- of nagerecht, afgestemd op het thema van de avond. Voorafgaand aan de voorstelling serveren we koffie. De kosten zijn € 19,95 inclusief drankje. U kunt tot uiterlijk donderdag voorafgaand aan de lezing reserveren voor de daghap bij het serviceteam: serviceteam@parkzuiderhout.nl of (076) 578 40 00. Als u komt eten, heeft u de mogelijkheid om alvast uw plaats in de zaal te reserveren.

Blijf op de hoogte

We houden u graag op de hoogte met de speciale nieuwsbrief van Levenskunst Zuiderhout. U ontvangt dan bij de start van het seizoen een mail met het nieuwe programma en in de aanloop van iedere bijeenskomst sturen we een aankondiging. U kunt zich met het formulier rechts bovenaan deze pagina aanmelden voor de nieuwsbrief. Uiteraard kunt u ook navraag doen bij het serviceteam van Park Zuiderhout of een mail sturen naar levenskunst@parkzuiderhout.nl.

Graag tot ziens bij Levenskunst Zuiderhout!

Blijf op de hoogte van onze activiteiten en schrijf u in voor onze Levenskunst nieuwsbrief: 

Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht