Kom jij je werk bij ons vieren?

Wat als elke werkdag aan zou voelen als een feestje? Een feestje voor jou maar zeker ook voor de bewoners! Wij zijn van mening dat we jou een werkplek moeten bieden waarin jij gelukkig bent en je werk kunt vieren, zodat jij elke dag het beste uit jezelf, maar ook uit de bewoners kunt halen. 

Wat te denken van een prachtig gelegen locatie, korte lijntjes, fijne collega's en ruimte om jezelf te ontwikkelen. Zo'n werkplek vind je in Park Zuiderhout! Ons motto? Vier niet alleen het leven, maar vier ook je werk. Spreekt dat je aan? Lees dan vooral verder en kom eens langs!

Het park

Park Zuiderhout is een unieke plek aan de rand van Teteringen waar mensen op leeftijd landelijk wonen in een prachtig stukje natuur en met alle voorzieningen in huis. Op het terrein van Park Zuiderhout wonen 270 ouderen, in hun eigen parkappartement, een groepswoning of op de afdeling voor mensen met dementie. Ook bieden wij mensen van binnen en buiten Park Zuiderhout een extra thuis op de dagbesteding. Zuiderhout Buiten verzorgt en ondersteunt een rijk aanbod aan clubs, evenementen en uitjes. Op ons terrein zijn horecagelegenheden, een eigen keuken, wasserij en huishoudelijke dienst aanwezig. Bij al onze services staat gastvrijheid hoog in het vaandel. Je vindt ons in Teteringen, op een steenworp afstand van Breda en Oosterhout.

Werken in Park Zuiderhout

Op dit moment zetten ruim 250 medewerkers en 100 vrijwilligers zich iedere dag in om het leven van bewoners zo fijn mogelijk te maken. Of zoals we dat in Park Zuiderhout zeggen: het leven te vieren. Zoals we bewoners ondersteunen in het vieren van het leven, geloven we ook in het vieren van je werk bij Zuiderhout. Wij vinden het belangrijk dat je je prettig voelt bij Park Zuiderhout en dat onze kernwaarden - Vertrouwen - Verbinding - Verantwoordelijkheid - Veerkracht - aansluiten bij die van jou. Onze organisatie past goed bij medewerkers en vrijwilligers die:

  • op zoek zijn naar een uitstekende werksfeer die zich kenmerkt door gemoedelijkheid en korte lijnen;
  • willen werken in een compacte en ambitieuze organisatie op een unieke locatie;
  • zich willen blijven ontwikkelen;
  • uitblinken in gastheerschap;
  • met fijn werk het leven vieren!

Dit horen wij niet alleen van onze medewerkers en vrijwilligers maar zien we ook keer op keer bevestigd in de tevredenheidsonderzoeken. Park Zuiderhout is de trotse bezitter van het PREZO gouden keurmerk in de zorg. 

Wat medewerkers over ons zeggen 

“Wat Park Zuiderhout anders maakt? Vooral het op nummer één zetten van de bewoner, het maatwerk (kijken wat er wel kan) en het lerende karakter van de organisatie. Dat maakt me iedere dag weer enthousiast.”

"Het fijne van Park Zuiderhout vind ik dat iedereen er hier toe doet. Het maakt niet uit wat je functie is, iedereen is gelijk.”

“Als je bij Park Zuiderhout werkt, mag je rekenen op behulpzame collega’s en op voldoende uitdaging.”

"De reactie van de cliënten, is waar je het allemaal voor doet. Daarnaast werk ik hier graag, omdat Zuiderhout je altijd blijft stimuleren te groeien en je kennis uit te breiden.”

Lees hier ervaringsverhalen van medewerkers

Vacatures en contact

Ben je benieuwd naar jouw mogelijkheden bij Park Zuiderhout? Bekijk dan hier de actuele vacatures. Mocht je graag vrijblijvend contact willen leggen over de mogelijkheden of heb je misschien een vraag? Stuur dan gerust een WhatsApp berichtje naar Daphne van Hulten (corporate recruiter) op 06 82 74 94 85.

Liever mailen?
Dat mag natuurlijk ook! Stuur je vraag naar vierjewerk@parkzuiderhout.nl

We zijn nieuwsgierig naar je!

Park Zuiderhout
Arnold Janssenlaan 46
4847 DK Teteringen 
076 578 40 00