Harmonie Euphonia Teteringen

Voor de officiële onthulling van muurschildering hier op Park Zuiderhout kunnen we nu al verklappen dat daar Harmonie Euphonia Teteringen een bijzonder aandeel in zal hebben. Er zal namelijk een muziekstuk speciaal voor Euphonia worden gecomponeerd door Zoran Rosendahl.

 

Dit gegeven op zichzelf is al speciaal maar nog extra bijzonder is dat Zoran bij het schrijven van dit werk zich zal laten inspireren door deze muurschildering. In oktober, tijdens de officiële onthulling van de Blind Walls muurschildering, zal het werk van Zoran voor de eerste keer uitgevoerd worden.

Website Zoran Rosendahl

Harmonie Euphonia Teteringen

Harmonie Euphonia Teteringen is een vereniging met zo’n 80 leden waar met veel plezier en enthousiasme muziek wordt gemaakt door mensen, jong en oud, uit Teteringen en omstreken. Onze vereniging is altijd op zoek naar enthousiaste nieuwe leden die een muzikale, actieve en uiteraard gezellige vrijetijdsbesteding zoeken.

De muzieklessen worden in samenwerking met de vereniging verzorgd door stichting ‘Nieuwe Veste’ in Breda en worden gegeven door vakbekwame docenten.Er wordt enthousiast, serieus en op hoog niveau muziek gemaakt onder leiding van Rodin Rosendahl. Anya Roeling leidt de AMV-klas en Annemieke Roeling het opstaporkest en de Muziek op Schoot.

Website Harmonie Euphonia Teteringen