Feestelijke opening van (verbouwde) afdelingswoonkamers 1 en 2

Feestelijke opening van (verbouwde) afdelingswoonkamers 1 en 2

Na 6 weken van verbouwen en intensief samenwerken zijn de afdelingswoonkamers op de 1e en 2e etage van Park Zuiderhout feestelijk geopend.

Feestelijke opening van (verbouwde) afdelingswoonkamers 1 en 2

Evelien Brugmans, Projectmanager Welzijn & Zorg vertelt vol enthousiasme: “We willen het welzijn van de bewoners vergroten en hen een fijne, positieve en ook prikkelarme leefomgeving te bieden. De huiskamers zijn dementievriendelijk ingericht met zorgvuldig gekozen kleurstellingen die rust en herkenning bieden aan de bewoners.”

Bij de start van het ontwerpproces zijn diverse medewerkers vanuit verschillende werkvelden betrokken bij de eerste keuzes voor de juiste kleurstellingen en materialen – waaronder stoffering – om de ruimtes zo comfortabel mogelijk te maken. “Deze samenwerking vormde een mooie start om uiteindelijk te komen tot dit resultaat”, vervolgt Evelien.

Hoewel verbouwingen altijd voor enige overlast zorgen, zijn de bewoners en medewerkers verheugd met wat ze ervoor terug hebben gekregen. De vernieuwde afdelingswoonkamers bieden nu een warme en gastvrije sfeer waar bewoners en medewerkers welkom zijn en zichzelf direct thuis voelen.

We danken iedereen die betrokken is geweest bij deze verbouwingen. En natuurlijk dank aan de bewoners, familie en mantelzorgers voor hun begrip tijdens de verbouwing. We wensen de bewoners veel woongenot en onze collega’s veel werkplezier. Vier het leven en je werk!

Kijktip: in onderstaande video’s is de wekelijkse status tijdens de verbouwing van beide Afdelingswoonkamers te zien.