Zuiderhout Buiten

Genieten van het leven van alledag. Park Zuiderhout maakt dat wel heel gemakkelijk, met een uitgebreid aanbod activiteiten. Voor de sportievelingen, de gezelligheidsdieren, de nachtegaaltjes en de spelletjesfanaten. Samen of alleen, in en om Park Zuiderhout of daarbuiten:
Zuiderhout Buiten zorgt voor een mooie tijd!

De afdeling Zuiderhout Buiten verzorgt en ondersteunt een rijk aanbod (kleinschalige) clubs, lessen, evenementen en uitjes. Voor bewoners van Park Zuiderhout, maar ook voor familie, vrienden en belangstellenden uit de omgeving. Denk aan activiteiten op het gebied van Kunst & Cultuur, Groen & Gezond, Zingeving & Wellness, Beauty & Lifestyle. En heerlijke culinaire happenings van het gastronomisch team.

Uw wensen

Wij luisteren naar de wensen en mogelijkheden van bewoners en stimuleren uw initiatieven om iets te organiseren. De adviseurs Zuiderhout Buiten gaan graag met u in gesprek, ook voor individueel of op maat georganiseerde activiteiten. 

Neem een kijkje in de folder Zuiderhout Buiten

Levenskunst Zuiderhout

Sinds 2005 heeft Park Zuiderhout een eigen cultureel jaarprogramma: Levenskunst Zuiderhout. Levenskunst Zuiderhout zet zich met lezingen in voor spirituele ontwikkeling en bewustwording. Cultureel geïnteresseerden, woonachtig in Park Zuiderhout en daarbuiten, kunnen zo’n negen keer per jaar een bijeenkomst bijwonen. Deze worden druk bezocht en vinden meestal plaats op maandagavond. U bent van harte welkom! 

Bekijk hier het najaarspogramma van 2022. 

Bekijk hier de laatste editie van het Park Bulletin. 

Iedere twee weken ontvangen bewoners van Park Zuiderhout het Park Bulletin. Hierin delen we het laatste nieuws en de activiteiten van Zuiderhout Buiten. 

Blijf op de hoogte van onze activiteiten en schrijf u in voor onze Levenskunst-nieuwsbrief

Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht